Great Place To Work logo

Wat zijn de stappen van het Great Place To Work traject?

Hoe ziet een Great Place To Work traject eruit? Welke stappen moet je doorlopen en hoeveel tijd kosten de verschillende fases? Ontdek in deze blog én video de vier stappen van het Great Place To Work traject!

Bouwen aan goed werkgeverschap op basis van vertrouwen, is een lange termijn strategie. Veel organisaties kiezen er daarom voor om een duurzame samenwerking van minimaal drie jaar met ons aan te gaan. 

Het traject bestaat uit 4 stappen: 

Stap 1: Voorbereiding. Het traject start met het bepalen van het doel en de kennismaking met jullie projectteam. De voorbereiding (afhankelijk van jullie situatie) neemt zo’n 4 weken in beslag. 

Stap 2: Onderzoek.
 De Trust Index staat 2 weken open en op de startdatum hiervan lever je de Culture Audit bij ons aan. Maximaal 1,5 week later worden de resultaten opgeleverd en weten we of jullie gecertifieerd zijn. 

Stap 3: Opvolging. Het belangrijkste onderdeel van het traject is om in gesprek te gaan met elkaar over de resultaten en om actieplannen op te stellen om zo samen te bouwen aan een great(er) place to work. In deze fase kunnen wij ondersteunen door middel van dialoogsessies, workshops en trainingen.

Stap 4: Evaluatie. We eindigen de jaarcyclus met een evaluatie, waarin we terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar het komende jaar.

Gedurende het gehele traject houden we je op de hoogte van blogs, events en is er altijd tijd om te sparren met jouw projectteam om dit traject zo succesvol mogelijk te maken. Volg ons nu al op LinkedIn om op de hoogte te blijven!

Deze video is uit een reeks. Bekijk ook:

  1. Wie is Great Place To Work?
  2. Wat is de Trust Index?
  3. Wat is de Culture Audit?
  4. Wat zijn de kosten van een Great Place To Work traject?
  5. Hoe wordt mijn organisatie een great place to work
  6. Wat levert deelname aan Great Place To Work op?

Ben je benieuwd hoe een traject er in jouw organisatie eruit kan zien?

Plan een 15 minuten adviesgesprek

Topics: Over Great Place to Work

Comments