Great Place To Work logo

Wat zijn de kosten van een Great Place to Work traject?

Investeren in goed werkgeverschap is altijd waardevol. Welke kosten komen bij een Great Place to Work kijken en wat krijg je dan? Ontdek in deze blog én video uit welke drie pakketten je kunt kiezen. 

 

Om een inschatting te geven over de investering voor jouw organisatie, heb ik antwoord nodig op 2 vragen: Wat is jullie doel & hoeveel mensen zijn bij jullie werkzaam?

3 pakketten
Wij werken vanuit drie verschillende pakketten:

  1. ASSESS - Wil je een eerste idee krijgen van hoe jouw organisatie scoort op de lat van goed werkgeverschap? Dan is Assess het pakket dat jullie past.
  2. ANALYZE - Wil je een slag dieper en niet alleen inzicht krijgen op organisatieniveau maar ook op afdeling- en teamniveau, benchmarken, eigen vragen toevoegen en een presentatie van de resultaten op locatie? Dan past het pakket Analyze jullie beter.
  3. ACCELERATE - En wanneer je vaker dan eens per jaar wilt meten om frequenter inzicht te krijgen kies dan voor Accelerate!

Certificering en lijstdeelname
Binnen alle pakketten kun je mee doen aan certificering en door de Culture Audit toe te voegen haal je het meeste uit het traject én kom je ook in aanmerking voor een plek op de lijst van Best Workplaces. Het eerste pakket start al vanaf 995 euro!

Deze video is uit een reeks. Bekijk ook:

  1. Wie is Great Place To Work?
  2. Wat is de Trust Index?
  3. Wat is de Culture Audit?
  4. Wat is het stappenplan van een Great Place To Work traject?
  5. Hoe wordt mijn organisatie een great place to work
  6. Wat levert deelname aan Great Place To Work op?

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur ons een e-mail met het aantal medewerkers en naar welk pakket jullie voorkeur naar uitgaat!

Topics: Over Great Place to Work

Comments