Great Place To Work logo

Wat levert deelname aan Great Place To Work op?

Wat levert deelname aan Great Place To Work op? En welke inzichten ontvang ik? Ontdek in deze blog én video de resultaten van vertrouwen en welke positieve boost Great Place To Work jouw organisatie kan geven. 
 

 

 


Naast dat het werken met Great Place To Work een positieve manier is om aan de slag te gaan met jullie werkgeverschap, leidt het vergroten van vertrouwen ook tot verbetering van resultaten. Zowel voor de medewerkers, als de organisatie én voor jou als wellicht kartrekker van dit project.

Waardevolle inzichten om jouw werkomgeving te verbeteren
Het geeft structuur en zorgt voor het creëren van een gemeenschappelijke taal. Het geeft waardevolle inzichten en handvatten om de werkomgeving constant te blijven verbeteren én het draagt bij aan de positieve werksfeer, verhoogt betrokkenheid, interne trots én draagt bij aan verbetering het imago van de organisatie.

Vertrouwen leidt tot betere resultaten
Doordat we jaarlijks onderzoek doen bij meer dan 160 organisaties binnen Nederland en duizenden organisaties wereldwijd kunnen we ook met cijfers aantonen dat een hoge mate van vertrouwen effect heeft op het organisatie succes. Zo zien we bijvoorbeeld dat het een positief effect heeft op de omzet, er meer sollicitanten worden aangetrokken én dat het verlooppercentage afneemt.

Cases
Lees ook de cases van deelnemende organisaties en ontdek wat voor hen de reden was om mee te doen en wat het hen heeft opgeleverd. 

Deze video is uit een reeks. Bekijk ook:

  1. Wie is Great Place To Work?
  2. Wat is de Trust Index?
  3. Wat is de Culture Audit?
  4. Wat is het stappenplan van een Great Place To Work traject?
  5. Wat zijn de kosten van een Great Place To Work traject?
  6. Hoe wordt mijn organisatie een great place to work

Benieuwd naar wat deelname specifiek voor jouw organisatie kan opleveren?
Plan een 15 minuten adviesgesprek

Topics: Over Great Place to Work

Comments