Great Place To Work logo

Wat is de Trust Index (medewerkersonderzoek)?

Wat is het medewerkersonderzoek van Great Place To Work? Welke thema's staan centraal en hoe ziet de vragenlijst eruit? Ontdek in deze blog én video de antwoorden op deze vragen!De Trust Index is hét onderzoek naar de medewerkersperceptie op vertrouwen, trots en plezier.

Thema's in het medewerkersonderzoek
Binnen deze online survey gaan we in op thema’s als transparante communicatie, integriteit, ontwikkelingsmogelijkheden, eerlijke beloning, afwezigheid van discriminatie en voortrekgedrag, verbondenheid met collega’s en trots zijn, niet alleen op jouw eigen werk, maar ook op jouw team en de organisatie.

Vaste set aan stellingen
De Trust Index bestaat uit 60 stellingen en twee open vragen. Wat maakt deze organisatie uniek of ongewoon én als je een ding zou mogen veranderen, wat zou dat dan zijn? Deze vaste set aan vragen vormt in 60 landen de basis en biedt daarmee talloze benchmarkmogelijkheden.

Extra stellingen toevoegen
Het is ook mogelijk om eigen vragen toe te voegen zodat het nog beter aansluit bij jullie specifieke situatie. Het meten van andere onderwerpen via pulse surveys behoort ook tot de mogelijkheden. 

Deze video is uit een reeks. Bekijk ook:

  1. Wie is Great Place To Work?
  2. Wat is de Culture Audit?
  3. Wat is het stappenplan van een Great Place To Work traject?
  4. Wat zijn de kosten van een Great Place To Work traject?
  5. Hoe wordt mijn organisatie een great place to work
  6. Wat levert deelname aan Great Place To Work op?

Wil je meer weten over het medewerkersonderzoek en wat voor inzichten je ontvangt? Geef bij het inplannen van een gratis 15 minuten adviesgesprek aan dat je graag een demo ontvangt!

Plan een 15 minuten adviesgesprek

Topics: Medewerkersonderzoek

Comments