Great Place To Work logo

Online rapportagetool Great Place To Work medewerkersonderzoek

Het Trust Index medewerkersonderzoek is een middel om jullie werkgeverschap en interne cultuur te verbeteren. Na het uitzetten van de vragenlijst wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met de resultaten. Het analyseren van deze resultaten is de eerste stap om daarna met het belangrijkste onderdeel van het Great Place To Work-traject te starten: de opvolging. Met de online rapportagetool Waves faciliteren wij jou, en alle managers, om de juiste inzichten te krijgen om in gesprek te gaan met elkaar en actiepunten te ontwikkelen.

In deze blog (en video's) delen wij hoe Waves werkt én welke inzichten je per pakket qua dienstverlening kan verwachten. Bekijk in onderstaande video de mogelijkheden van Waves.

HubSpot Video


Waves geeft jouw organisatie, direct na het sluiten van het Trust Index medewerkersonderzoek, een volledig overzicht van alle beschikbare data. Daarnaast krijgt elke manager toegang tot de resultaten van zijn of haar afdeling/team in een persoonlijk dashboard. Dit overzicht is dynamisch opgebouwd en maakt het mogelijk om kruisverbanden te leggen, mogelijke effecten van interventies te bekijken en dieper in de data te duiken. Ook maak de tool het mogelijk om de resultaten op maat binnen jouw organisatie te presenteren. Statische rapportages zijn hierdoor verleden tijd.

De 7 voordelen op een rij zijn:

1. Snel en digitaal toegang tot de resultaten
2. Alle informatie is gecentraliseerd op 1 plek
3. Geen extra investering in extra rapportages per afdeling of team
4. Managers krijgen toegang voor inzichten in hun eigen team
5. Mogelijkheid tot geven van een presentatie vanuit de tool
6. Het combineren van filters (met inachtneming van de anonimiteitsregels)
7. De mogelijkheid tot het leggen van crossverbanden 

De mate van inzicht is afhankelijk van het pakket

In deze korte video geeft onze collega Tom een uitleg over de verschillende pakketten en welke inzichten je krijgt:


Assess
In dit startpakket ontvang je een eerste inzicht in jullie resultaten op organisatieniveau. Hiermee krijg je een eerste indruk hoe jouw organisatie scoort op de lat van goed werkgeverschap. Ook zijn de antwoorden op de open vragen te vinden. 

Analyze
In dit pakket maak je volledig gebruik van de online tool en krijg je inzicht in de resultaten van alle afdelingen en teams. Daarnaast is in dit pakket de presentatiemodus actief en kun je jouw organisatie op alle stellingen benchmarken met de Best Workplaces.

Accelerate
Willen jullie vaker dan 1 keer per jaar meten? En het liefst op verschillende thema's die passen binnen jullie context? Kies dan voor Accelerate waarin je onbeperkt(!) pulse surveys kunt inzetten. 

Bekijk deze infographic voor een overzicht in detail.

Wil je meer weten? Klik op onderstaande links:

Vragen? Stuur ons een e-mail of bel ons naar 020 260 06 94. 

Topics: Medewerkersonderzoek

Comments