Great Place To Work logo

‘Verzin het als directie niet allemaal zelf’ – Special Award winnaar Effectief Leiderschap Hilti Joris Gompen

Effectief leiderschap draait om een connectie maken met eenieder op strategisch en persoonlijk niveau. Goede leiders maken een zinvolle verbinding tussen de organisatiecultuur en de mensen, en zijn in staat om de strategie op alle niveaus van de organisatie te laten leven. Het draait om hoe de strategie, koers en doelen samen zijn ontwikkeld en gecommuniceerd met alle medewerkers. En in hoeverre managers in staat zijn om zich aan deze zaken te verbinden en de doorvertaling te maken.

Effectief leiderschap 

Effectief leiderschap is een nieuw thema binnen het Great Place to Work model. Om deze reden reiken wij voor het eerst de Special Award uit aan een organisatie die volgens hun eigen medewerkers én op basis van hun beleid hierin uitblinkt. De Special Award Effectief Leiderschap is gewonnen door… Hilti!

 

Still_uitreiking_Hilti

De award wordt in ontvangst genomen door Joris Gompen, HR Directeur bij Hilti.

Op basis van de Culture Audit (werkgeversonderzoek) en de scores op de bijbehorende Trust Index (medewerkersonderzoek) stellingen is Hilti de winnaar van deze award.

Hilti

HubSpot Video

 

Begin mei overhandigden onze Commercieel Directeur Wencke Ester-Lorber en consultant Stein van der Weiden, de Special Award aan Joris Gompen, HR Directeur bij Hilti. Zijn belangrijkste tip? “Benoem een Great Place to Work champion in ieder team. Dit zijn medewerkers die losstaan van een hiërarchie binnen de organisatie en die samen aan de slag gaan in cross-functionele teams om verbeteringen door te voeren. Dit werkt veel beter dan dit als directie allemaal zelf te gaan verzinnen.”

Nieuwsgierig om meer te weten?

Wil je weten hoe Hilti hun strategie en koers heeft bepaald, hoe medewerkers daarin worden betrokken én wat jij hiervan kunt leren? Tijdens het Best Workplaces event op dinsdag 8 juni gaat wij in gesprek met Joris over dit thema. Laat je inspireren en meld je aan voor dit event via www.BestWorkplaces2021.n

Comments