Great Place To Work logo

"Durf de structuur van je organisatie aan te passen" - Special Award winnaar Innovatiekracht (Arjen de Haas - Protime)

Binnen het Great Place to Work For All model draait innovatiekracht om het benutten van ideeën en kennis van iedereen in de organisatie, ongeacht wie je bent of wat je doet. Het draait om een cultuur waarin mensen worden aangemoedigd en erkend om zaken op nieuwe en betere manieren te doen.  

Innovatiekracht

Innovatiekracht is een nieuw thema binnen het Great Place to Work model. Om deze reden reiken wij voor het eerst de Special Award uit aan een organisatie die volgens hun eigen medewerkers én op basis van hun beleid hierin uitblinkt. De Special Award Innovatiekracht is gewonnen door… Protime!

 

Still_uitreiking_Protime

De award wordt in ontvangst genomen door Arjen de Haas, Consultancy Manager bij Protime.

Op basis van de Culture Audit (werkgeversonderzoek) en de scores op de bijbehorende Trust Index (medewerkersonderzoek) stellingen is Protime de winnaar van deze award.

De tip van Protime

HubSpot Video

Begin mei overhandigden onze Commercieel Directeur Wencke Ester-Lorber en consultant Stein van der Weiden, de Special Award aan Arjen de Haas, Consultancy Manager bij Protime. Zijn belangrijkste tip? “Durf de structuur van je organisatie aan te passen.”

Nieuwsgierig om meer te weten?

Wil je weten hoe Protime innovatie binnen haar organisatiecultuur stimuleert? Tijdens het Best Workplaces event op dinsdag 8 juni gaat wij verder in gesprek met Lucas Polman, directeur bij Protime, over dit thema. Laat je inspireren en meld je aan voor dit event via www.BestWorkplaces2021.nl.

Topics: Best Workplaces

Comments