Great Place To Work logo

Hoe wordt mijn organisatie een Great Place To Work?

Zijn jullie echt een great place to work? Dan wil je daar uiteraard erkenning voor ontvangen! Vanuit Great Place To Work hebben wij twee labels waarmee wij goed werkgeverschap erkenning. De basis is certificering en de top werkgevers onderscheiden wij met het label Best Workplace. Ontdek in deze blog én video de criteria!


Certificering
Om gecertificeerd te worden als Great Place to Work is een Trust Index score van 70% of hoger nodig én is een volledig ingevulde Culture Brief (Excelbestand met data zoals demografische gegevens, verloop en verzuim) vereist.

Certified? Dan krijgen jullie een eigen werkgeverspagina op onze website, een toolkit en mag je voor één jaar het logo dragen in al je marketinguitingen. 

Nieuwsgierig naar eerdere gecertificeerde organisaties? Ontdek de 84 gecertificeerde organisaties van afgelopen jaar. 

Best Workplaces
Jaarlijks maken wij in maart de Top 10 Best Workplaces in vier categorieën bekend aanvullend met de nodige media-aandacht en publicaties. Wil je als gecertificeerde organisatie meedingen voor de Best Workplaces lijst? Dan is ook de Culture Audit vereist.

Wanneer je in meerdere landen gevestigd bent en ook daar de nationale Best Workplaces behaald hebt kom je in aanmerking voor een plek bij de Europese Best Workplaces en de World's Best Workplaces list.

Deze video is uit een reeks. Bekijk ook:

  1. Wie is Great Place To Work?
  2. Wat is de Trust Index?
  3. Wat is de Culture Audit?
  4. Wat is het stappenplan van een Great Place To Work traject?
  5. Wat zijn de kosten van een Great Place To Work traject?
  6. Wat levert deelname aan Great Place To Work op?

Wilt jouw organisatie starten met de eerste stap? Meld je dan aan voor certificering!
Get Certified!

Topics: Over Great Place to Work

Comments