Menu
Free Pack
Buy Now

De laarzen

door Wencke Ester-Lorber, op 8-7-20 10:55

Michelle Obama is op veel fronten mijn heldin. En ze werd nog meer mijn heldin toen ze tijdens haar boekpresentatie het podium betrad met lieshoge, knalgouden laarzen. Voor diegenen die mij niet kennen: Ik ben, net als Michelle, feminist. Ik hou van het Songfestival en ik houd van hakken. Goeie, opvallende hakken. Dus toen ik de kans kreeg om mijn bijdrage te leveren aan het Best Workplaces event van Great Place To Work zag ik mijn kans schoon. Ik wilde ook mijn Michelle Obama moment. Al was het maar om die laarzen.

Op 16 juni zou het zover zijn. Dikke 3 maanden ervoor troffen we de voorbereidingen van dit live event. Dus je begrijpt, ik had mijn outfit al klaar. In ieder geval, een belangrijk deel ervan. De laarzen.

Dus daar stonden ze, te blinken in mijn woonkamer. Naast de awards die we zouden gaan uitreiken. Toegegeven, ze waren, hoe zal ik het zeggen, ‘nogal aanwezig’, maar aan de andere kant: ik heb echt nooit getwijfeld om ze aan te trekken, want ze zijn wie ik ben.

Little did we know, dat dit live event uiteindelijk een online uitvoering zou krijgen. En waar ging het tijdens de live-chat van het online event uiteindelijk het meest over? Waar begonnen de mensen die ons event terugkeken (dat kan nog steeds) als eerste over?

Juist. Mijn laarzen.

Wencke_De-Laarzen-1

Zelfs de show-host Walter was het niet ontgaan. De laarzen waren – zoals hij het noemde – helemaal bullseye. En dat is precies waarom ze samen met mij op dat podium stonden. Ik voelde me er veilig bij, ik kon zijn wie ik ben. Great Place To Work is een organisatie die dat nastreeft. Dat je kunt zijn wie je bent. Ongeacht je kleur, je geslacht, je seksuele voorkeur, of… je laarzenfetisj.

Drie keer raden wie er nu opnieuw staat te blinken van trots.

Wil je meer weten over het gedachtegoed van Great Place To Work?
Vraag de Great Place To Work For All whitepaper aan!

Deel jouw reactie