Great Place To Work logo

‘De hei op gaan en terugkomen met cultuurwaarden. Dat werkt niet.’ – Special Award winnaar Betekenisvolle Waarden (Mathijs Kreugel - Incentro)

Waarden zijn meer dan slogans op de muur of termen die op een ‘werken-bij-pagina' staan om organisaties aantrekkelijk te positioneren. Binnen het Great Place to Work For All gedachtegoed worden waarden betekenisvol zodra het principes zijn die de dagelijkse manier van (samen)werken karakteriseert. Waarden zijn wat leiders gebruiken om beslissingen te nemen die niet puur gebaseerd kunnen worden op spreadsheets en data-analyses. Het zijn de basisprincipes die richting geven aan belangrijke keuzes.

Betekenisvolle Waarden

Betekenisvolle waarden is een nieuw thema binnen het Great Place to Work For All model. Om deze reden reiken wij in 2021 voor het eerst de Special Award uit aan een organisatie die volgens haar eigen medewerkers én op basis van hun beleid hierin uitblinkt. De Special Award Betekenisvolle Waarden is gewonnen door … Incentro!

 

Still_uitreiking_Incentro

De award wordt in ontvangst genomen door Mathijs Kreugel, Board Member bij Incentro.

Op basis van de Culture Audit (werkgeversonderzoek) vraag over Betekenisvolle Waarden en de scores op de bijbehorende Trust Index (medewerkersonderzoek) stellingen is Incentro de winnaar van deze award.

Incentro

Begin mei overhandigden onze Commercieel Directeur Wencke Ester-Lorber en consultant Stein van der Weiden, de Special Award aan Mathijs Kreugel, Board Member van Incentro. Zijn belangrijkste tip? “Leef je cultuur. En laat hem ontstaan in plaats van dat je de hei op gaat en terugkomt met 4 cultuurwaarden. Want dat werkt niet.”

HubSpot Video

 

Nieuwsgierig om meer te weten?

Wil je weten wat de waarden van Incentro zijn, hoe zij hun cultuurwaarden borgen én wat jij hiervan kunt leren? Tijdens het Best Workplaces event op dinsdag 8 juni gaat wij in gesprek met Mathijs over dit thema. Laat je inspireren en meld je aan voor dit event via BestWorkplaces2021.nl.

Topics: Organisatiecultuur Best Workplaces

Comments